sunnuntai 13. syyskuuta 2015

retrolokerikot

Ihania nämä retrolokerikot niihin saa niin niin paljon kaikkea pientä säilöttyä niin että ne myös löytää etsiessään;) Kaksi pienempää hyllykköä ovat isältäni ja iso mammani vanha. pienet ovat alkuperäisen värisiä, mutta isompi oli maalattu beigeksi joten spraymaalasin sen lempivärilläni turkoosilla.Olen kovasti järjestellyt askarteluhuonettani ja rakastan sitä <3 on tilaa tehdä ja keskeneräisen työn voi jättää pöydälle eikä tarvikkeita tarvitse kuljeltella eestaas. Niin siistiä täällä ei kuitenkaan vielä ole että kuvia saisin enempää. toinen kerta sitten:D Ainiin, ihanaa, sain pitkästä aikaa ommeltua, ompelujumitus olkoon tältäerää historiaa!! Itselleni uusi ruskamekko ihanasta vyyhti-kankaasta, pitääkin napsaista siitä kuva tänne:)

4 kommenttia:

Valtavirrassa kirjoitti...

Onpas ihanat retrolokerikot! Nyt tuli taas yksi asia lisää "mun on pakko löytää kirpparilta" listalleni :D Mä kans haluun tommoset, sillä ne ovat ihastuttavat, varsinkin kun niitä on vieläpä kolme! Pitääkin tulla ajan kanssa tutustumaan joku kerta tähän mulle uuteen blogiin, sillä sullahan näytti olevan täällä kaikkea muutakin, josta tykkään :)

Hanna Mi kirjoitti...

Olen kateellinen noista laatikoista, nuo on niin ihanat! Toivottavasti saan nähdä pian tämän huoneen kokonaisuudessaan, näyttää hyvältä :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥niin, niin, ihanat lokerikot! Mukavaa viikonloppua sinne teille♥

HanNa kirjoitti...

hihhh minua niin harmitti kun en joskus ollut ostanut kirpulta tuommosta lokerikkoa ja voi onnea kun samanlaisia löytyi kolme muille tarpeettomina:) ja kiitos:)