lauantai 15. elokuuta 2015

Our House

Miten olikaan aivan ihana päivä, aurinkoa, kirppistelyä, syötiin pihalla (kuten tämä huusholli tekee myöskin sateella) ja oli aikaa. Aikaa viettää niiden tärkeiden ja rakkaiden ihmisten kanssa ja tehdä haukoja asioita. Käytiin Vantaalla Our House lähiöfestareilla, sinne houkutteli ennenkaikkea sisustusbloggareiden sisustuskirppis (yllätys..) ja laatikkoviljelykset.


Romulyylin pöydän ääressä olisi ihastellut vaikka koko päivän, niin paljon oli kaikkea retrotavaroista kauniisiin käsitöihin. Meille kotiutui upea turkoosi täkki (jollainen meillä onkin jo keltaisena entuudestaan..), riippukori, lempilastenkirjastani tuttu pikkutoukkapaksukainen pussukka ja saparopää valitsi itselleen ja Ukolle maailman kauneimmat bambit ja ankkatyynyn. Ja uskokaa tai älkää moni ihanuus jäi ostamattakin, kuten ihastuttavat tilkkuverhot, mutta jos nyt ensin hommaisin verhotankojakin!
 
Ostoksia tuli tehtyä vielä muistakin pöydistä, tapetin paloja, Joymarin weski-keramiikkakyltti, ihana keltainen metallikori ja viimoisena vielä muutama vanha lattialankku tuomarinkartanon pöydästä.. Muutossa laitettiin vanha kirjahylly kiertoon ja olen haaveillut kirjastoseinästä jossa hyllyt olisi vanhoista lattialankuista ja kappas nyt muutama tuli vastaan kirppiksellä, kuinka onnekasta:)  Mukaan sain vielä neuvoja miten lankkuja kannattaa käsitellä. Kaikkiaan ihania ja iloisia ihmisiä päivä tulvillaan! 
 
Kaiken hauskan tekemisen ja iloisten ihmisten keskellä nautin ihan kaikista eniten rakkaan saparopään seurasta. Sellainen aurinko ja päivänpaiste rinnalla on helppo elämää kulkea <3


5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Voi että miten mielettömän ihania löytöjä! Nyt alkoi tekemään mieli tuollaista Lyylin bampia. Kesätapahtumat on ihan parhaita kyllä.

AnniK kirjoitti...

Upeita löytöjä. Lankkuja ihastelin minäkin, sinne minulta jäivät. Nyt kyllä hieman kaduttaa :)

Jokke kirjoitti...

oi oi oi, ihana värikimara!

Hanna Mi kirjoitti...

Ihana postaus ja mitkä herkulliset löydöt! Kielot <3.

HanNa kirjoitti...

Oi värejä kyllä riitti kirppiksellä <3 tällaiset tapahtuat on kyllä ihania, toivottavasti säät suosisi ensi viikon Loviisan vanhat talot tapahtumaakin:)