perjantai 24. lokakuuta 2014

Aarteita


Viimeviikkojen kirppissatoa


Loputtomia aarreaittoja nuo kirput ja kierrätyskeskukset. Peltipurkki, lasit ja helmet kierrätyskeskuksesta, helmiä ajattelin pakata pikkupussukoihin joulukalenteria varten. Sydänpurkit on löytö lempi kirpultani, nyt on keksipurkki jouluksi ja tänään kaupasta tarttui mukaan uusin ihana jouluaskartelulehti, eli joulunodotus alkakoon! Kipsityttö on nettikirpulta ja sellainen "pakko saada" ostos. Saparopää avasi kipsitytön postipaketista ja sanoi "äiti voisiko tämä olla meidän yhteinen, pidettäisiin sitä tässä keittiönpöydällä ja siinä minä voisin sitä aina ihailla". Tuo kommentti sai tipan silmäkulmaan, sillä olen aina ihaillut oman Mammani samantapaista haaveilevaa kipsityttöä. Tunneostos jälleen, kuten minulla usein on <3

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Aarteita, aarteita ja niin ihania. Huomasinkin kun huutelit tuota kipsityttöä. Jestas hän on kaunis. Muista Se värihaaste :)

Sesse kirjoitti...

Mullakin on tuollainen sydän-keksipurkki, ystävältä saatu. Tosin tällä hetkellä siinä on jotain ompelutarvikkeita :) Jouluksi pääsee ehkä oikeaan käyttöön. Myös alempana oleva soikea peltipurkki mulla on kans samanlainen. Kirppikset on parasta!