tiistai 25. helmikuuta 2014

kyllä tyttö tietää

Näihin kankaisiin Saparopää yksi ilta kietoutui "ommellaan äiti näistä minulle mekko". Olin yllättynyt että valinta osui kaikista kankaista tähän ruskeaan kurreen. Ruskea ei todella ole Saparopään suosiossa vaikka minä kyllä tykkäisin, yhden ihanan retromekonkin olen vaikka ja kuinka monesti koittanut äkkiä sujauttaa neidille ja se on suorastaan lentänyt kaaressa toiselle puolelle huonetta "ei ei äiti, minulla on tässä mekossa kuuma!" niin se mekko on hihaton.. 

Sitten kirpulta löytyi ne jo mainitsemani punaiset kengät ja heti muistin kurrekankaaseen ja punaiseen resorinpalaan kääriytyneen Saparopään! Niinpä aloin vimmatusti ompelemaan Saparopäälle mekkoa ystävän syntymäpäiville ( kaava Ottobren 1/2014 LimeLemon, kankaat nosh). Usko loppui sitten yllättäen kesken ,aloin miettiä että tästä tulee ihan joulumekko, eikä tämä punainen resori sovi yhtään, nin se sitten meni ihan pilalle ihana kangas, phuuuuuuh..

Päiväuniaikaan tänään otin mekon esiin ja päätin ommella loppuun, lopuksi koristelin vielä muutamalla punaisella napilla. ja voi että siitä tulikin tosi nätti! Onneksi olin laiska enkä purkanut punaisia kanttauksia.. Ihanasti muuten paistoi tänään jo aurinko, keväisesti <3

9 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Todella ihana mekko!

HanNa kirjoitti...

oi kiitos:)

Pizzicato kirjoitti...

Ihana mekko ja aivan hurmaava blogi sinulla! Selasin yhdeltä istumalta kaikki postauksesi läpi :) Kiva, kun kävit blogissani, niin löysin tänne! Tulen takuulla uudelleen! :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ oi,miten ihana mekko!

HanNa kirjoitti...

voi kiitos kaunis:) ja tervetuloa uudelleen:)

Ida kirjoitti...

Ihana tunika! :)

Pizzicato kirjoitti...

Blogissani olisi sinulle tunnustus :)

HanNa kirjoitti...

Oi kiitos Ida:) voi että kääk KIITOS Pizzicato, olen sanaton!

johanna kirjoitti...

Ihana Mekko <3 Mistähän tähän kaavoja löytäis?? =)