sunnuntai 2. helmikuuta 2014

OnneaOnneaOnnea vaan!

Tuli taas se päivä kun aamulla pohtii "että joko olen taas vuoden vanhempi" ja sitten seuraava ajatus "en kai minä nyt vielä voi näin paljoa täyttää, vastahan sitä kirmattiin lukion päättötodistus takataskussa!"

No mutta takana on aivan ihana syntymäpäiväviikonloppu. Kun viikonlopun saa aloittaa sillä että perjantaiaamuna Saparopää muiskauttaa suurimman suukon ja laulaa onnittelulaulun on kyllä tällä äiteellä itkussa pidättämistä <3Syntymäpäiväkakun leivoin Taivaalliset kakut -kirjan ohjeella. Ehdottomasti yksi parhaista kakuista joita olen ikinäkoskaan tehnyt ja niimpä tämä kirja päätyi listalle "Kirjat jotka EHDOTTOMASTI tulee hankkia".

Meitä oli siis kaksi sankaria, minä ja mieheni äiti. Pohdin ja mietin lahjaa anopilleni. Todela usein sen aivan täydellisen lahjan keksiminen on todella vaikeaa, kun haluaisi antaa jotakin todella mieluista, erilaista, yllättävää ja tietenkin itsetehtyä. Taas ideoita oli varmasti miljoona mutta en kuitenkaan oikein saanut mitään aloitettua, kunnes viimetipassa löysin juuri täydellisen ohjeen uusimmasta Ihana-lehdestä.Sammutuspeitteen päällinen, jonka ompelin mieheni äidin isän äidin tekemästä lakanan reunapitsistä. ja lahja oli oikein mieluinen. Antamisen ilo on ihana <3

1 kommentti:

Emileitha/Tarja kirjoitti...

Onnea sinulle . Keksitpäs kivan lahjan ommella