keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Ompelukoneenjalkojen matka tietokonepöydän jaloiksi


Meillä on pikkuruinen tietokonenurkkaus olohuoneen nurkassa. Siellä se on ollut ja toivonut ettei kukaan sitä huomaa, johtosykeröitä, printteriä, skanneria, sitä isoa mustaa laatikkoa (joka kuulemma on keskusyksikkö, minua valaistiin kun ääneen pohdin mihin sen voisi kätkeä..) Surullinen tietokonenurkkauksemme siis tarvitsi ehdottomasti ehostusta.No minähän en oo mikään nikkari. Ala-asteella tein pannunalusen,juu siinä se sitten taisi ollakin.. No mutta haluaisin osata ja aijai minullapa onkin semmonen isi joka osaa:) Pyörittiin puutavaraliikkeessä ja siellä esiteltiin kaikki mahollinen ja hieno mistä pöytälevyn voisi tehdä. Hehh ja minua itekseni nauratti että nuo kuormalavojen laudat näyttäisi semmosilta mitä haluaisin! lähdettiin kotiin tyhjinkäsin..onneksi,sillä sopiva löytyi vintiltä lojumasta! Siihen sitten vahaa pintaan, hiomista, vahaa, hiomista ja vielä vahaa ja sitten vielä vähän lisälommoja vasaralla pintaan. Oij tiesin ettei meidän tietokonenurkan tarvitse enää olla surullinen!
Tadaa! Tässä se nyt on, meitin oma soma ihana tietokonenurkkaus. Tuolin päällystin Marimekon räsymatto kankaalla ja vahasin jalat samalla Zen vahalla kuin pöydänkin. Lamppu on huippu kirppislöytö 2eurolla. Kyllä ny kelpaa näpytellä!


tekemisenmeininkiä ;D

4 kommenttia:

miia ketunkololla kirjoitti...

Ihan nukkumaan olin käymässä kun tämän näin ja naputteluksi meni : clas ohlsonilla tai mikä Se on, on muutes todella näppäriä johdon kerääjiä. Niihin saa vaikka triljoona johtoa piiloon, jos vielä johdotkin haluat piilottaa. Niin ja sitten : aivan tosi kiva pöytä onnii. Koskahan Sais oman keittiöpöydän tai tason uusiksi..

HanNa kirjoitti...

Hei kiitosta vinkistä, nuo johtosykeröt on niin maanvaiva :/ Onko löytyny vielä mittän sopivaa tasoa?

miia ketunkololla kirjoitti...

Juu ostettiin joskus sellanen muttei sopinukkaan meidän käyttöön niin palautettiin. Mutta varmasti aikasen näppäriä. Ei ole löytynyt tasoa, huomenna tarkoitus etsiä taasen.

HanNa kirjoitti...

toivotan siis hyviä etsintöjä:)