perjantai 21. helmikuuta 2014

Kirpunkierrolla Oijoi kyllä onkin ollut kirppareiden täytteinen viikko! Ollaan oltu tovi täällä vanhempieni luona ja olenkin livahtanut kerran jos toisenkin kirpulle.Näistä tulee kesämekkoja äiteelle ja Saparopäälle. Uijui nuo kattokassis tyynyliinat olivat ihana löytö muutamalla sentillä! Sydänkankaasta tiesin heti mitä aion tehdä, siitä sitten myöhemmin:)


Saparopäälle löytyi ihanat punaiset juhlakengät eurolla, niin ja sitten sillä toisella eurolla "puuhapete"kypärä. Saparopää on hassu, yhtenä hetkenä se leikkii poneilla ja pujottaa kymmenen rannerengasta käteen ja toiset kymmenen korua kaulaan, niin ja sitten seuraavana hetkenä se korjaa seiniä ja huonekaluja työkaluillaan ja laulaa puuhapeteä :) Lastenvaate saldo kirpulta oli melkoinen, eli kotona täytyy tehdä kaappeihin tilaa..


Meillä asuu kaksi Peppi-fania, minä ja Saparopää. Tunsinkin itseni lottovoittajaksi kun tämä ihana peppipalapeli johon saa vaihtaa pepille vaatteita (paloja on siis iiiso kasa) löytyi keikkumasta kirpun hyllyltä parilla eurolla. Aijaijai se tunne kun pitää löydöstään kovaa kiinni koko lopun kirpparikierrosta ja kasvoilta paistaa leveä hymy!


Nyt minua nyitään hihasta, "Äitiii tule jo pilosille, myyräkin meni jo!"


Nyt se taas kerran on todistettu, Kirppuilusta ei voi saada yliannostusta! Muutama juttu jäi kyllä vähän kaivelemaan, sellainen retro kirkkaankeltainen  pikkulaatikosto ompelutarvikkeille, Finellin kattiloita oli muutamakin ihan huippukuntoisia, Rristipistotyyny, niin ja sitten sellainen pieni punainen vanha televisio josta voisi tuunata vaikka mitä!


5 kommenttia:

miia ketunkololla kirjoitti...

Jospa sitä joskus reissuillansa yhessä kirppareille joutais :) Aivan ihania kankaita.

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Ihanat punaiset kengät..suloiselle saparopäälle..:)

Minna S kirjoitti...

Iih, voi kun tuli heti olo, että pitäis päästä kirppikselle! :D Ihania löytöjä oot tehny!

HanNa kirjoitti...

oli kyllä onni matkassa kirpulla kun niin hirmusti kaikkeaihanaa löytyi:) oli kyllä myös aikasta monta kirpparia ;D

Ninnu kirjoitti...

Toi Peppi-peli onkin tosi kiva, koin itse samanlaisen riemuntunteen kun löysin meille vastaavan kirpputorilta. :)