tiistai 11. maaliskuuta 2014

Ei hätää kirput, tulen taas heti ensi kuussa!


Toiset viettää savutonta, toiset tipatonta, yksi sokeritonta ja minä kirpparitonta kuukautta. Juu-u. Olen aina ollut sitä mieltä että tuommoiset kuukaudet on niille joilla on jokin ongelma kyseisen asian kanssa, kuten vaikka jos se konjamiini maistuu aina ennen unia taikka pitää kantaa käslaukussa laskiaispullaa heikkoahetkeä varten. En nyt koe että itsellä olisi niinkään kirpparin liikakäyttöä (joku taloudessamme saattaa ollaa toistakin mieltä,tirsk!), mutta koska hyviä löytöjä on tullut tehtyä niin paljon ja todella paljon kankaita ja kaikkea tuunailtavaa niin päätin että tässä kuussa tutkin omat kaappini enkä tyhjennä muiden.

Nämä tyynyt tein vanhoista verhoista, jotka olivat melko uusia kirppulöytöjä. Päätin myös alkaa opetella kirjomista ja se se vasta olikin mukavaa ja rauhoittavaa.

KaunisKauris kangas oli myös kirppislöytö joulunalla ja kyllä se onkin kaunis tuo kauris! Kaikki nepit ja napit on vanhoista vaatteista tai kirppislöytöjä. Kuormalavasta syntyy myös jotakin ihanaa, toivottavasti piakkoin:D
Parveke oli taas kerran muuttunut talvenaikana lähinnä varastoksi, babysitteri siellä, kukkaruukku täällä ja kas pallomerenpallo ja saippuakuplakone!
Tuli raivattua parveke turhasta (ainakin melkein kaikesta turhasta..) ja ei muuta kuin että ihanaa kevättä ihan jokaiikka!

ainiin kuulin tänään että äidin ja isän pihassa kukkii sinivuokko <3

5 kommenttia:

-E kirjoitti...

Täällä vastavierailulla yksi sokeritonta kuuta kokeileva:P
Ihana blogi sinulla! Ihan ekoja ajatuksia oli että niin kotoisa, täähän vois hyvin olla minun blogi, ajan kans vaan kirjotettu toisin kun mulla. :)Lukijaksi jään ehdottomasti!
Kirppariton kuukausi olis kyllä hyvä! Minulla kirppareille kamala polte, vaikkei mitään tarvetta ole. Mieli vaan halajaa kiertelemään kun pari edellistä reissua ollu niin antoisia :)

Emileitha/Tarja kirjoitti...

Minäkin olin hetken pois kirppareilta mut nyt jo tekee mieli.
Ompas kaunis mekko edellisessa postauksessa ja nämä tyynyt ihania. Kirjailu on tosiaankin rauhoittavaa

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Voi jo sinivuokot...ihana varma kevään merkki...:)
Suloinen apulainen sinulla♥

miia ketunkololla kirjoitti...

Ihania tyynyjä :) Js jes, oot saanu lavan hankittua:)

HanNa kirjoitti...

-E- hei ihana kun tulit vierailulle ja tervetuloa uuestaan:D Sinulla kanssa niin ihana blogi, hauska kun löytää samanhenkisiä!

Se on kyllä hassu miten sinne kirppareille onkin kauhia polte, se on sellista aarteenetsintää!

ja Miia juu nyt vihdoin meilläkin on!oon niin pitkään ihaillu teidän lavasohvaa:)