sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Olipa kerran ystävänpäivä..

Ystävänpäivän aika on ihanaa kaikille vaaleanpunaisen ystäville, kuten meitin Saparopäälle. Rakkaus vaaleanpunaiseen jaetaan pikkutytöille varmaan siinä samassa jonossa , jossa jaetaan hymyhuulia ja naurun kikatuksia <3Ystävänpäivä, mikä ihana syy leipoa Saparopään kanssa <3 Seuraksi keittelin vielä herkkukaakaot, joihin ohje blogista kaakao kermavaahdolla,


Pikku-Ukon ystävänpäiväpöksyt surautin jälleen kerran sillä samaisella Ottobren haaremihousukaavalla (,joka on muutes ihan huippuhyvä!meillä ainakin nää on ihan ykköshousuja.)


Saparopään ystävänpäivämekko syntyi samaisella kaavalla kuin heppamekko syksyllä. Tosin piti taas tehdä kokoa suurempi, on se hurjaa miten ne lapset kasvaa!


 Tässä onnellinen ystävänpäiväkortin saaja. Ei riittäny kortteja kovin monelle, kun Saparopää halusi ehdottomasti antaa kortit myyrille niin ja tietysti itselleen,hehhhh:D ja jos joku kummastelee mitä myyrällä on päällä, niin juu kyllä sillä on vaipat jalassa..(tosin useinmiten vain autoillessa kun myyrä ei osaa odottaa vielä vessaan asti jos tulee hätä..)

Ihania ja kikatuttavia hetkiä kaikille ystävien ja rakkaiden seurassa <3

Ei kommentteja: