perjantai 1. elokuuta 2014

Lasten pukujuhla

Rakastan unikeonpäivää lapsuuteni kotikaupungissa Naantalissa. Tänäkin vuonna matkasimme sinne lasten kanssa nautiskelemaan kesästä ja markkinatunnelmasta. 

Saparopää pitää hurjasti pukeutumisesta ja kysäisin jos hän haluaisi osallistua lasten pukujuhlaan unikeonpäivänä. ja no myönnetään että minulla jo sormet syyhysivät että pääsisin ompelemaan pukuja :D Saparopää halusi pukeutua ihailemakseen PinkiePai:ksi MyLittlePony sarjasta ja Pikku-Ukko sai luvan pukeutua ponien ystäväksi Spikeksi (olin niiiiin innoissani kun itsekin olen melkoinen MyLittlePony fani :D )

PinkiePain asuun tein korvat ja siivet askarteluhuovasta ja tyllihameen solmimistekniikalla. Hameeseen tein hännän pidemmistä tyllisuikaleista ja päälle solmin rusetin. Paitaan teimme Saparopään kanssa yhdessä ilmapallomerkin kuten PinkiePaillakin.
Spiken asun tein muutamaa Ottobren kaavaa vähän muunnellen (lisään lehtien numerot kun palailemme kotiin). Huppariliivin takakappaleen tein kahdesta osasta joiden väliin tein lohikäärmeen "piikit".  Shortsit tein vähän haaremihousukaavaa muuntaen.Saparopää sanoi " äiti mutta sinähän voisit olla timanttiponi!" harmi etten kerennyt itselle pukua kyhätä ;D

3 kommenttia:

Kukka kirjoitti...

Voi ihanat, ajatuksella ja rakkaudella valmistetut asut! Olisi meidänkin pinkiepai fanit innoissansa <3

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ apuaaaa, miten huippu söpöä! :)

HanNa kirjoitti...

kiitos! Pukuleikit on kyllä niin ihania ja näiden teko oi niin hauskaa että suunnittelen jo halloweenkemuja lapsille:)