maanantai 11. elokuuta 2014

Kiuruja lipastossa

Muistan kun pienenä katsoin Peppi Pitkätossua jolla oli suuri lipasto jonka kätköistä löytyi vaikka minkälaisia aarteita erilaisilta seikkailuilta Etelämerellä. Se oli minusta jo silloin kiehtovaa ja yhä edelleen rakastan lipastoja ja mitä enempi laatikkoja ja mitä pienempiä sen parempi! Haaveilen lipastosta jonne kätkeä aarteita ja yllätyksiä, sellainen äidin lipasto josta löytyy kaikkea mansikkapurukumista kaukomatkojen aarteisiin! No tästä eteisen lipastosta löytyy lähinnä pipoja ja huiveja mutta alku se on sekin :)


Lipaston sain rippilahjaksi (ihme että jotakin näin ihanaa osasinkin silloin toivoa!). Väriltään se oli silloin puunvärinen, valkoisen pinnan se sai muutama vuosi takaperin kun se tuotiin vanhemmiltani tänne uuteen kotiimme (kiitokset vielä isälleni maalaukesta :)) No nyt kun jokapäivä nuita lastenvaunuja työnnetään läpi asunnon parvekkeelle oli tämä saanut aikalailla kolhuja pintaansa. Asuinalueemme facebook kirpparilla huutelin josko jollakin olisi myydä hukkapaloja Kiurujen Yö tapetista ja arvatkaas!! Heti tärppäsi! Päällystin laatikot ja vaihdoin uudet nupit. Työhön tarttumiseen minulla hujahti aikaa kovinkin reilusti mutta ny se on valmis.
 
 
tänään raapustin liitutauluumme 
" You need
alittle bit of insanity
to do 
great things"
 
 
Eteisemme on kovin pimeä ja pitkulainen eikä kovinkaan usein näin siisti..mutta sinne on koottuna kuitenkin muistoja ja kauniita esineitä; vanha sikarilaatikko piiloksi pikkutilpehöörille ja komea vanha puhelin tärkeille puheluille joita lähinnä Saparopää meillä soittelee, taulu seinällä on veljeni ottama kuva Kuuban reissulta, tuoli ukkokultani vanhempien vanha, vauvan tossut lahja vastasyntyneelle Pikku-Ukolle veljeltäni Kampodzasta ja pisteenä I-n päällä vanha emalikyltti "Järjestelykonttori" joka sopii tupaamme paremmin kuin hyvin :D

4 kommenttia:

Hanna Mi kirjoitti...

Hieno lipasto! Kiurujen yö on yksi lempitapeteistani, niin kauniit kuviot ja väritykset.

miia ketunkololla kirjoitti...

Se on niinniin kaunis ja kauniit on kaikki tavarat <3 Tuota kiurujen yötä punaisena suunnittelen meidän makkariin kun vaan raatsisi.

HanNa kirjoitti...

Tuo kiurujen yö on kyllä niiin ihana! Sininen on toinen suosikeistani:) ja kiitos :)

Elina / Narulelu maailmalla kirjoitti...

Aivan ihana lipaston tuunaus! Mulla on ollut haaveissa toteuttaa saman tyyppinen projekti, mutta tuolla se vielä odottaa toteuttajaansa :D