keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Ilosofiaa was hereVoi käääk!ihanaa! sain tunnustuksen ihan ensimmäisen sellaisen ja olen kyllä niin kovin otettu, isoISO kiitos Pizzicato! Pizzicato sattuu olemaan vielä ihan suosikkejani , joten olen hyperotettu vai miten sen sanoisin:D

"Ilosofiaa was here "-tunnustus on ihanan ilosofia blogin käsialaa ja se kantaa mukanaan myös muutaman velvollisuuden.

1.Tunnustus jaetaan kolmelle omasta mielestä kotoisalle blogille. Sellaiselle, joka aina saa palaamaan takaisin ja takaisin. Muutamin sanoin blogia kuvaillen kerrot miksi juuri tämä blogi saa tunnustuksen.

2. Linkitä blogit joille olet antanut tunnustuksen takaisin Ilosofiaa http://ilosofiaa.blogspot.fi/ blogiin vaikka kommentoimalla jotain postausta. Lisään itse kaikki linkitetyt blogit omaan listaani joille teen oman sivun omaan blogiini.

3. Tämä tunnustus on tarkoitettu käsityöblogeille tai ainakin osittain käsitöitä käsitteleville blogeille.


Oletteko valmiina? Tadaa tässä tulee omat tunnustukseni


Tämä blogi on tehty kyllä hymykuoppia kutkuttavista asioista. Värejä ja vielä kerran värejä, retroa ja vielä kerran retroa! Taitavia ompeluksia koko perheelle ja vielä monia ohjeita, jotka on meillä lisätty koneella kirjanmerkkeihinkin:) Ilo ja rakkaus kotiin ja käsitöihin hyppää omaankin syliin!Joulunalla bongasin blogin jostakin facebook ryhmästä ja blogista pitsipallo valosarjan ja olin heti myyty! Suorastaan ahmin taidokkaita käsitöitä ja mahtavia ideoita. Todella idearikas iloinen blogi täynnä upeita käsitöitä!Ihastuin muita ihania blogiin aivan heti! Blogi onkin ihan ensimmäisiä joita aloin seuraamaan. Kauniita ja todella taidokkaita käsitöitä, niin ja aivan ihania kuvia niistä ihanista töistä! Tunnelma on aina lämmin ja kotoisa, ei voi muuta kuin ihailla ja painaa ideoita mieleensä:)

3 kommenttia:

Pizzicato kirjoitti...

:) Ihanaa, kun jatkoit tunnustusta! Lämpöistä päivää teille toivotellen <3

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta!

Ilosofiaa kirjoitti...

Kiitos kun laitoit tunnustuksen eteenpäin. Käyn myös kurkkaamassa blogit joille annoit tunnustuksen :) yksi tuttukin sillä oli listassa. Lisään nämä myös omaan blogiini listaan :)