sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen

Pääsiäisenä on tullut ommeltua ja ommeltua ja ommeltua ja tullut tehtyä useampi keskeneräinen ompelus loppuun.Lippapipoja on tullut tehtyä todella paljon omille ja ystävien lapsille (kaikki ei tullut kuvaankaan). Saparopäälle ja Pikku-Ukolle tein lippapipat myös kevätviimoille neuloksesta, sekä samaa sarjaa huivi ja kauluri. Aurinkohuppari on ikivanha keskeneräinen ompelus. Retrokankaisten mekkojen ohjeet Mekkotehdas- kirjasta. Pampuloita väkerreltiin Saparopään kanssa  ja sitten vielä Pikku-Ukolle laukku johon sujauttaa aarteita metsäretkellä :) 
Melkomoisen sekava ja kaikenkirjava postaus, noo mutta menkööt. Huomenna vielä pääsiäisompeluita, muutama lippapipa edelleen odottaa ompelua ja ties mitä muita keskeneräisyyksiä. Miten niitä aina kertyykin..

Ihanaa ja aurinkoista pääsiäistä <3

8 kommenttia:

Mun Tekemä kirjoitti...

Wau! Oletpa ollut ahkerana =) Ihania kaikki!

Katariina kirjoitti...

Ihanaa pääsiäisen aikaa sinne :)

Mira kirjoitti...

Todella ihanan näköisiä luomuksia taas kerran :)
Tuommoisen lippapipon tahtoisin kanssa saada minun omalle pikku-ukolleni. Onnistuisikohan ilman saumuria....? :)

Jaana/Hattaralandia kirjoitti...

Tosi upeita ompeluksia! Nuo pompulat on ihania!

Hanna Mi kirjoitti...

Mahtavat kuosivalinnat, ihania juttuja olet ommellut! Tykkään :).

Pizzicato kirjoitti...

Ihania ompeluksia ja ihania kuoseja <3

HanNa kirjoitti...

Oi kiitos kiitos kiitos :) mira: ihan varmasti onnistuu ilman saumuria, tein viime keväänä lippapipat ompelukoneella :) kaavana pipoissa on ollut noshin lippapipakaava.

Maija kirjoitti...

No tosiaan, samaa kangasta sun mekossas kuin mun kirppisverhoni! Kyllä mää tämän jo aiemminkin näin, mut ei sit kuitenkaan enää välähtänyt. Sopii hienosti mekkoon, aattelin omastani keittiöön verhoja, mut voishan tosiaan tehdä likoille mekot. Älyttömän hienoja noi sun ompelukset. :-)