torstai 26. maaliskuuta 2015

Rakas harrastus

Sitä tulee koitettua jos jonkinlaisia harrastuksia. Itse olen elämäni aikana loikkinut niin baletissa kuin hypellyt taitoluistimilla , hiljentynyt joogaan ja polkenut hikipäässä spinningtunnilla. On kuitenkin harrastuksia jotka nousevat ylitse muiden, nykyisin rakastan käsitöitä, rakastan kaikenlaisia käsitöitä enkä saa niistä tarpeekseni <3 Virkkaan, piirrän, tuunaan, ompelen ja ahmin ideoita netistä kirppiksiltä, lehdistä, ystäviltä ihan misä vain. Läheskään kaikkea en osaa eikä tarvitsekaan mutta yritys on kova ja kokoajan oppii ihan hirveästi uutta. Nyt kokeilin Mollie Makes lehden mukana tulleita pieniä "kirjonta koruja", ai että näät oli hauskoja! Josko nyt uskaltaisin tehdä jotakin suurempaa..Vanha rakas harrastus joka jäi teinivuosina on ratsastus. ja aiettä miten olen jo vuosia haaveillut aloittavani sen uudelleen. Kävin vanhan ratsastustallini pihassa ja oli pakko ottaa muutama kuva kun se kylpi kevätauringossa. Hassua miten paljon sieltä onkaan muistoja. Heinävintillä kerrottiin salaisuuksia ja haaveiltiin hevosjuttuja. Kesällä harjattiin hevosia pihalla ja muistan vieläkin sen tunteen kun ratsasti, heppa keinui, kaviot kopisi, kesä lämmitti ja lämpöiseen hörähtelevään hevoseen saattoi turvata kaikki salaisuudet ja haaveet.
Toivotavasti tämä ihana talli löytäisi vielä uuden omistajan ja pihamaalla kuuluisi taas kavioiden kopse <3

3 kommenttia:

miia ketunkololla kirjoitti...

Kauniita on <3

Hanna Mi kirjoitti...

Nuo korut on vaan niin ihanat! Minä verestin ratsastusharrastusta viime syksynä, se oli vieläkin niin kivaa kun silloin aikoinaan :).

HanNa kirjoitti...

Kiitos:) Oi että ihanaa että olet päässyt ratsastamaan, tuntuu että ratsastus on monelle sellainen rakas lapsuuden harrastus:)