perjantai 6. joulukuuta 2013

we LOVE my little pony!!!!!

Hepat on meillä POP. Iltalenkki tehdään tallien kautta, sillä ainoa tapa saada Saparopää pysymään rattaissa on luvata että lenkin päätteeksi käydään heppatelleilla. Vilma-keppiheppa on mukana kaikessa, piilosilla, harjaamassa hampaita, iltalenkillä katsomassa tallin isoja heppoja, aivan kaikkialla.. mutta ne My little ponyt, Saparopää rakastaa niitä! ja arvatkaas, no niin rakastaa äitikin!



Nukkekoti kaipasi jotakin jakkaraa taikka koroketta alleen, sillä oli hirmu hankalaa leikkiä nukkekodilla peppu pystyssä poski lattiassa kiinni. Isäni kanssa innostuttiin nikkaroimaan poneille oma talli nukkekodin alle ja ai että mää tykkään siitä! Innostuimpas muuten yksi päivä taas tapetoimaan nukkekodista pari huonettakin lisää :)




Saparopää on epäilemättä tullut äitiinsä, sillä nurkat pursuaa kaikkea pientä ja tärkeää. Muutamia tärkeitä asioita luetellakseni; käytetty muumilaastari, washiteipin palasia, niin ja tietty kaikki miljoona ja yksi pientä muumi ja ponifiguuria. Tarvetta siis säilytysrasioille on :) Löysin kirpulta muutaman muovisen ponin, jotka kiinnitin peltipurkkien kansiin. Sitten spraymaalasin purnukat ja tadaa niin tuli valmista!


Tässä tallin uusin asukas, "sadepäivänponi" päivää!


Arvatkaas montako ponia oottaa vielä joulukääreissä!?!


2 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

MÄ tulin kuikkiin kanssa ;)
Ihania ompeluksia sulla- ja kaikkea muuta! Hyvä, että löysin tänne!

HanNa kirjoitti...

Hihhh kiva kun tulit ja tervetuloa uudemmankii kerran :D