perjantai 20. joulukuuta 2013

Kirpunsatoa

Niin on taas ihmiset tehnyt kaikkia ihania joulukalaentereita blogeihinsa! Itsellä oli mielessä että olisin tehnyt kirppukalenterin, johon olisin koonnut kaikkia hassuja kirppislöytöjäni ja niistä jotain tarinaa. Kuinkas sitten kävikään? Tuli joulukuun ensimmäinen, toinen, kolmas ja ties kuinka mones kun postimies kiikutti ovelleni paketin nettikirpparilta (ai jestas minunlaiseni ihmisen tulisi pysyä poissa sivuilta joissa voi olla ostoksilla sohvalla maaten..). Avasin paketin, ihanaa kattilani oli saapunut!! Samalla muistin ajatukseni siitä joulukalenterista...


Listaampas tähän vuoden 2013 viisi suosikki kirppulöytöäni

Aloitetaampas tästä uusimmasta Neptunkattilasta
Pikkukaupungin tyttö oli muuttanut Helsinkiin. Oli suuri kaupunki, oli suuret unelmat, oli suurta seikkailua ihan kaikki. Eräänä päivänä astuin Kalliossa sijaitsevaan Retroliikkeeseen ja kuulkaas jo silloin tiesin että vielä jonakin päivänä minä tämän kattilan omistan! Nyt vuosia myöhemmin se on minun, ai miten olenkaan iloinen!


Näitä lokerikkoja vilisee paljon lehdissä ja blogeissa ja ne on vaan niin herttaisia. Haaveilin sellaisesta kirjapainolokerikonlaatikosta seinälle, mutta ehkä sitten joskus siihen meidän tulevaan suurensuureen pirttiin semmoinen mahtuu! Loviisan vanhat talot tapahtuman pihakirpparilta löysin tämän ihanan talolokerikon. Kovasti mietin maalaanko tai tapetoinko lokeroita, mutta ainakin vielä se on ihan alkuperäisasussaan. 


Tälle kauniille linnulle minulla ei ole mitään ihmeempää tarinaa, mutta se on ehdottomasti kaunein löytöni!


Mamma ja Pappa <3 Löytyi kirpulta yhteensä 2e (juu u ihan totta!). Rakkaus muumeihin on ollut pitkä ja luja ja tunsin itseni lottovoittajaksi kun löysin nämä jonkun itsetekemät muumit Siivouspäivän kirpulta.


Nämä lasit jäi painamaan mieltäni kun jätin ne kirpun hyllylle. Ei muuta kun illalla pikku-Ukon kanssa uusi reissu kirpulle ja koko matkan hoin puoliääneen "Voi kumpa kukaan ei olisi niitä ostanut, voi kumpa, voi kumpa.." Siellä ne minua odottivat! Nämä Kaj Frankin lasit ovat ihan todella kauniit ja aivan lempiväriänikin, mutta se ei ollut suurin syy miksi hiki otsalla juoksin näitä ostamaan. Nämä lasit tuovat mieleen muistot Mummustani, muistan voikukkaseppeleet, suklaajäätelön, Mummun lihapullat. Mummuni hymyn, kädet ja iloisen katseen, kuinka pienen tytön oli hyvä olla Mummun sylissä. Tällaiset muistoja ja tunteita herättävät löydöt ovat todellisia aarteita. Minustakin tulee isona mummu joka tarjoaa lapsenlapsilleen viinimarjamehua juurikin näistä laseista, pyyhkii suklaajäätelön poskelta ja opettaa taas kerran kuinka kukkaseppeleitä tehdään. Muistot <3

2 kommenttia:

Emileitha/Tarja kirjoitti...

Íhania ostoksia ja kauniita muistoja ..tulikin oma mummoni mieleen

HanNa kirjoitti...

kirppareilla kiertely on kyllä ihanaa aarteenetsintää :)