tiistai 22. lokakuuta 2013

Hupsu-pipotKeskusteluja siitä tarvitaanko ulkona pipoa ja että ketkä kaikki tarvitsevat pipon ja MIKSI se pipo pitää laittaa, voijh näitä keskusteluita käydään päivittäin ja monesti. Nyt onnistuin jossakin joka on helpottanut näitä uloslähtöjä, onnistuin nimittäin tekemään niin mieluisan pipon että saparopäätä pitää pyytää erikseen ottamaan pipo pois esimerkiksi kun aletaan syömään. Pipo päässä potalla, pipo päässä hampaiden pesulla, pipo päässä nukkekodilla leikkiessä, tämä pipo jopa tänään aamulla meni herättämään isiä!!


Toisen pipon saksin Saparopään vanhasta kettuvillapaidasta ja päälle piti ehdottomasti laittaa tupsu! Niin, se on se toinen ehdoton juttu tällähetkellä, pipossa KUULUU olla hupsu eli tupsu :) Niin tämä äiti sitten kiltisti pyöräytti muutamiin pipoihin tupsut. 
Äitikin pääsi askartelemaan kun tuli tarvetta postilaatikolle! Saksittiin kaurapuuropaketista oiva postilaatikko joka päällystettiin hyllypaperilla ja koristeltiin Saparopään valisemilla teipeillä, tuli sinne teipistä tuommonen teippikukkanenkin yläkulmaan saparopään kätösillä:) TIETENKIN siihen piti vielä laittaa kello roikkumaan jota voi kilisyttää kun postia on tullut. Siinä hujahtikin tovi jos toinenkin kun postilaatikkoon raapusteltiin postia:)

2 kommenttia:

Emileitha/Tarja kirjoitti...

Voi ihanuutta kun söpöä

HanNa kirjoitti...

postilaatikko tulvii:)