sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Saparopään 1-vuotis kinkerit"Nauti nyt raskaanaoloajasta, nosta jalat kohti kattoa, herkuttele, käy ravintolassa syömässä jne, sitten kun lapsi syntyy ei moiselle ole aikaa" ja tein päinvastroin, pesin vauvanvaatteita uudelleen ja uudelleen koska pikkariikkisiä vaippoja ja pöksyjä oli niin ihana ripustaa narulle, kävellä puhisin peltoa ympäri lasketun ajan ollessa käsillä jos pikkanen innostuisi putkahtamaan maailmaan, elokuvissa ei tullut kauheasti käytyä, ettei tarvi hypätä kokoajan vessassa häiriten muita.. "Ensimmäinen vuosi hujahtaa niin ettet enää muista koska lapsesi oppi mitäkin" ja pyh tottakai minä muistan minä päivänä ensimmäinen hammas puhkesi, milloin pikkutoukka kääntyi vatsalleen, kuka äiti ei näitä voi muistaa.Tosiasiassa minun pitää tarkistaa parin viikon takaisetkin asiat vauvakirjasta jota onneksi aloin kirjoittamaan.

Vuosi sitten sain kainalooni pienen tuhisevan nyytin, joka käänsi maat ja taivaat elämässämme ylösalaisin. "Elämänne, ajatuksenne eivät koskaan ole kuin ennen, kun saatte vauvan ensi kertaa syliinne" totta tuokin klisee. Päivääkään en vaihtaisi. Niin pieni ihminen joka on opettanut meille niin paljon. Ihana pieni rakas saparopää, ONNEA!!!

mekko on ottobre 3/2012 kokeishi doll meko

Selailin netistä synttärikakkuja, löytyi jos jonkinmoista. Loppujen lopuksi mansikkakakku vei kuitenkin voiton, onhan ne mansikat nyt kuitenkin parhaimmillaan ja saparopää rakastaa mansikoita ja mustikoita. Ensi viikon mansikkakarnevaalit here we come!

kakussa täytteenä banaania, mangopilttiä,kermarahka vaahtoa
Tarjolla oli myös rusinaskonsseja, perunapiiraita, munariisipasteijoita ja yllinkyllin hedelmiä. Kaikki juhlaherkkujen ohjeet otin kirjasta luomuruokaa lapselle. Tää kirja on muutenkin ollut niin pelastus ihmiselle , joka rakastaa kokkailua kun on resepti :) Kirja on myös niin ihanasti kuvitettu että kaikkia reseptejä on pakko koittaa! Nämä ruuat maistuvat niin saparopäälle kuin äidille ja isällekin.

Hauskojen kinkereiden jälkeen on ihana pötköttää varpaat kohti kattoa ja lukea uutta satukirjaa <3

Ei kommentteja: