sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Miljoonannes tsiljoonannes Muraveinik!


Hihii taas on vanha ystäväni Muraveinik-kaava käytössä! Näät kylmät viimat sai minut ompelemaan lapsille froteepipat fleecevuorilla.
Kaulurin ohjetta olen kaipaillut kovasti kunnes eilen huomasin Ottobreja selaillessani että uusimmassa (6/14) numerossahan on ohje mokomaan:)
Kaulurin malli osottautui todella hyväksi ja vaikkakin Saparopäätä ensin harmitti ettei hänen pipansa ollut vaaleanpunainen niin siitäkin selvittiin ja pipat pysyi hyvin päässä hippaleikeissä.

On ollut ihana viikonloppu, eilen saatiin rakkaita ystäviä kylään. Ollaan nautiskeltu kotosalla yhdessäolosta ja nyt lähdetään glögi ja joulutortut kainalossa Saparopään haltijakummin ja minun rakkaan ystäväni luo. Pitäkää tekin kiinni toisistanne <3

4 kommenttia:

miia ketunkololla kirjoitti...

Ihanat tyypit <3 Oli niin ihana nähdä eilen. Hei, unohdin kysyä olisko sinun mahdollista tehdä minulle sellaista pipoa joka jossain kuvassa oli saparopäällä.. Trikoo pipo, jossa kiertää etualalla iso rusetti? Vaaleansinisestä ihanasta kankaasta oli :) Kankaasta ja maksusta voidaan sopia, jos muuten haluat tehdä.

HanNa kirjoitti...

Voin tehdä, laitellaan viestiä siitä:)

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥söpöliinit kaverit ihanin asustein!

Laura kirjoitti...

Tyylikkäät pipot ja kaulurit! Näyttävät hyvän mallisilta :)