lauantai 5. heinäkuuta 2014

Synttärihumua

Ihanat synttärikekkerit takana <3 Vuokrattiin läheinen asukastalomme synttäreiden juhlapaikaksi joka osoittautui todella hyväksi ideaksi. Ensinnäkin pikkuruiseen kotiimme ei yhtäaikaa mahdu kovin montaa juhlijaa (varsinkaan sokerihuuruisia lapsia jotka hihittelevät ja kirkuvat ja juoksevat ympyrää käsillään huitoen ;D ). Ja aiettä ihanuus kun ei tarvitse koittaa pitää kotiaan siistinä siihen asti kun vieraat tulevat. 



Saparopää rakastaa käärmeitä. Pahvilaatikon paloista tehtiin käärme , jonka saparopää koristi kankain ja napein. "Tää on äiti kiltti käärme, ei vaarallinen villikäärme, tätä voi silittää ja ottaa syliin". Jaiks! pelkään jo kysymystä "voidaako ottaa äiti käärme, edes ihan pieni? .







Apinat, Kirahvit, käärmeet ja muut villieläimet, sekä maja ja liaanit loivat viidakon syntymäpäiväjuhlille. Liaanien ja majan "mättään" ohjeet löytyvät ikiihanasta Maja -kirjasta.



Jokainen juhlija sai askarrelle itselleen kjuhlakruunun (idea  Maja-kirjasta). Pahveja olin keräillyt muro yms pakkauksista ja kruunut koristeltiin värikkäillä kankailla, pitseillä nauhoilla ja napeilla. Lopuksi trikookuteesta pään taakse menevä nyöri ja ei muuta kuin juhlimaan! Uskomattoman ihania kruunuja syntyi jokaiselle juhlijalle <3

Kakku maistuu vielä paremmalle kun sen syö salaa omassa majassa 



2 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onnea Saparopäälle♥

Unknown kirjoitti...

Kyllä saparopään ja koko konkkaronkan on kelvannu :)