lauantai 24. toukokuuta 2014

THE Siivouspäivä

Kyllä tätä olikin jo odotettu, nimittäin Siivouspäivää ja Kumpulan kyläjuhlia! Päivä kuitenkin ylitti kaikki odotukseni ja meillä oli ihan huippusuperihanaa (osasin odottaa vain superihanaa, kai:) ) Aamulla reppuun pakattiin eväsleipiä, hedelmiä ja iso kasa pillimehuja, niin ja muutama kangaskassi kirppislöytöjä varten. 
Ihmisiä oli ihan huikean paljon ja kadut täyttyivät väreistä, naurusta, kirppisvilteistä, juoksevista lapsista, vohvelikojuista ja kaikesta juuri sellaisesta mitä kesäjuhlilla kuuluukin olla. Kumpula jo itsessään on kesällä oikea kaupunkiparatiisi, tuntuu että astuisi Astrid Lingrenin kirjaan kun kulkee vehreitä katuja ihanien puutalojen lomassa. Saparopää sanoikin tänään juhlille tultaessa "äiti, ihan ko Pepin talo!"Uusi hellehattu (kaava Ottobre 3/2011 kangas kirppislöytö) oli paikallaan kun Aurinko paistoi koko päivän kirkkaalta taivaalta. Jättivohveli mansikkahillolla ja kermavaahdolla, mitäs siihen sitten lisäämään <3


Lapsille oli järjestetty jos jonkilaista ohjelmaa, sirkuspelle LilliPii oli yhtä hykerryttävän hauska kuin aiemminkin! Askarteluiden ja esitysten lomassa kierreltiin kirppisvilttejä ja mukaan tarttui Saparopäälle leluja ja itselle muutama mekko ja aivan ihanat retrokupit! Näistä hörpitään huomenna aamukaffetta parvekkeella.Peppilaukku oli lottovoitto!Kuuman päivän päätteeksi murut viilenteli vesileikeissä parvekkeella. Ukolla myös uusi lippapipa (kaava Ottobre 3/2010 ja kangas kirppislöytö)

Siivouspäivä<3
Aurinko<3
kikatus ja kermavaahtotahrat <3
Kesä on täällä!

4 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Onneksi eiliseksi sattuikin niin ihana päivä..:)

miia ketunkololla kirjoitti...

Siellon kisuli, peppilaukku ja vaikka sun mitä tärkeää :)

Katariina kirjoitti...

Kiva blogi sulla :) Liityin lukijaksi :)

HanNa kirjoitti...

Ilmat on olleet kyllä nyt niin huiput:) juu saparopää halusi kantaa itse kaikki löytönsä ja aina välillä ne piti asetellaesille, kuten esim vohvelijonoon:D oi kiitos Katariina ja ihanaa kun jäit lukijakaikin:)