perjantai 4. huhtikuuta 2014

Sulla tommonen, mulla tämmönen, tolla tommonen kaikilla ihan omanlainen!

 No ny on huristeltu kevätpipoja oikein urakalla!


 Omaan päähän kettupipa ja muutama nappi. Vaikken olekaan vaaleanpunaisen suurkuluttaja oli tästä PaaPiin kettutrikoosta pakko saada itsellekin jotakii:)


Kummipojalle vihreästä kettutrikoosta kevätmyssy. Kaavana Ottobren BaggyStyle.


Kirpparikassista Saparopää noukki vanhan muumitunikansa "Äiti tämä ei ole vielä liian pieni?!?!" . Se on semmosta luopumisentuskaa joka ikinen kerta kun pinoan liian pieniä vaatteita kirpparipussiin. No mutta nyt se muumitunika sai vielä uuden elämän Saparopään kevätpipona:)


Tämän pitsikoristeisen pipon tein äidilleni. Omastani uupuu vielä pitsikoriste. Samantyylisen pipon näin Klikkaa Mua sarjassa ja oli pakko laittaa sitten heti itsekin singeri soimaan!


Kuvat on otettu VanhanVanton pihalla. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, kotieläimiä ja aivan ihana pieni sisustusliike kauniissa maalasmaisemassa. Tällaisesta paikasta sitä kyllä itsekin haaveilee ja kovasti haaveileekin <3

5 kommenttia:

miia ketunkololla kirjoitti...

Ihania pipoja. Hanna, Hannaaaaa... ;) Ja saparopään hiukset, voi miten ne on kasvanu! Ja arvaa vaan huomasinko klikkaa mua ohjelmasta sen saman pipon. He, no et kai yllättynyt :) Mukavaa viikonloppua <3

HanNa kirjoitti...

Hihhhh meillä on niin sama maku:) ihanaa viikonloppua myös teille!

Minna S kirjoitti...

Ihania pipoja oot tehtaillut! Siis noi nappikoristeet! Miten mä unohdan tämmöset helpot ja kivat jutut, nyt jos jäis muistiin.. :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ oiii, miten kivoja pipoja ja kuvia! Mukavaa pääsiäisviikkoa!

eliisa kirjoitti...

Ihania pipuja!!!