perjantai 1. helmikuuta 2013

Pipa ja tuubikauluri

Olen ottanut asiakseni ja innostukseni virkkauksen ja neulomisen kunnollisen opettelun. Uusien erilaisten pintojen tekeminen on paljon purkamista, lankojen sivuun työntämistä ja onnistumisen riemua, että herranjestas ihan ite osasin!! Tän hauskan ohjeen löysin Suuri käsityö-lehdestä 11-12/2012 (pitsipipo ja kauluri).
 
Oli myöskin ihanaa ja palkitsevaakin tehdä nämä lahjaksi ja lahjan saajakin piti niistä kovasti, aijaijai nyt on jo uusi opettelunaihe koukulla:D Siitä sitten myöhemmin..Hmmm, olisi ollut paljon kivampi kun olisi kuva näistä päälle puettuina. Nooh minkäs teet kun kuvaamisen muistaa vasta siinä vaiheessa kun pitäisi saada äkkiä pakettiin. Ens kerralla sitte:)

3 kommenttia:

leenuliini kirjoitti...

Kauniin setin olet kutonut! Olisikohan tämä sama mitä olen itsekin himoinnut. Tuo on hieno päätös opetella uusia tapoja tehdä käsitöitä. Pitäisi tehdä itsekin sama päätös, mutta kun useimmiten niitä käsitöitä tulee tehtyä vain telkkaria katsoessa, niin menee niiden opittujen, omasta mielestään helppojen juttejen kanssa vain eteenpäin.

Ihanaista viikonloppua!

Emileitha/Tarja kirjoitti...

Ihanat ja söötit.
Hienoa että opettelet uutta

HanNa kirjoitti...

Kiitos kovasti! Uuden opettelu on kyllä palkitsevaa ja ihanaa kun onnistuu, mutta välillä on mukavampi tehdä "tuttuja juttuja" :) Niin ja hauskaa että leenuliini olet tullut lukijaksi:)