keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Häähuumaa

No nyt on maailman onnellisin tyttö täällä!  Viikko sitten lauantaina vietettiin uskomattoman ihania häitä läheisten ystävien ja sukulaisten kanssa. Hääjärjestelyissä vierähti loppumetreillä ihan kaikki aikani, joten laittelen hääaskarteluita ym näin jälkikäteen..

Hiuskoriste


Olen aina ollut sellainen "tukka ihminen", tukka hyvin kaikki hyvin tyylisesti. Se ei ole niin justiinsa jos ei kerkiä meikkaamaan tai jos laatikosta löytyy vain eriparisia sukkia, mutta tukkaa voin näpertää vaikka kuinka (vaikkei aina sitä uskoisi minut nähdessä..) Hääpäivänä turvauduin kampaajaan ja rakastinkin hääkampaustani. Jakaus sivulla, letti vasemmalla ohimolla ja valuva nuttura kyhättynä oikealle puolelle päätä. Tein hiuskoristeen, johon käytin hääpukukangasta, helmiä, ohutta rautalankaa ja höyheniä. Tässä muutama kuva tekovaiheesta.Soljen pohjan ostin Sinellistä. Solki oli todella kätevä sillä siinä oli ompelua helpoittavat reiät valmiina.


Pujottelin helmiä epätasaisin välein rautalankaan ja kiinnitin sen ruusuihin. Tähän olisi pitänyt keksiä joku parempi patentti, sillä rautalnka jäi aikalailla roikkumaan ja se piti kiinnittää vielä muutamalla pinillä kampaukseen.

tadaa!!

Ei kommentteja: